DE WHEELYLIFT IS UNIEK, SIMPEL EN  RUIMTEBESPAREND.
MET DEZE BETAALBARE NEDERLANDSE UITVINDING HANGT ECHT IEDEREEN ZONDER ENIGE KRACHTINSPANNING ELKE FIETS OP.
DOOR HET ZWENKBARE MECHANISME VAN DE WHEELYLIFT STALT U
DE FIETS(EN) OOK HEEL MAKKELIJK IN SMALLE, KLEINE RUIMTES,
ZODAT U ER GEWOON LANGS KUNT LOPEN. DE WHEELYLIFT IS ZEER ONDERHOUDSVRIENDELIJK EN TOEPASBAAR IN ELKE OMGEVING.

STAAT UW FIETS OOK ALTIJD IN DE WEG?

Herkent u het volgende: een schuurtje wat zo vol staat door de fietsen dat u er haast niet meer langs kan? Dat u bijna uw benen breekt als u iets nodig heeft? Dan biedt de Wheelylift voor u zeker uitkomst. Door dit handige fietsopbergsysteem is het zelfs in een zeer kleine ruimte mogelijk meerdere fietsen netjes weg te zetten. Dit fietsparkeren is eenvoudig en voorkomt chaos in het fietsenhok. Daarnaast is er geen elektriciteit nodig, dus daar hoeft u ook geen rekening mee te houden. Klagen dat uw fiets er niet meer bij past is dus voortaan verleden tijd!

FIETSENREK SCHUIN

Een Wheelylift hangt uw fietsen schuin aan de muur. Hierdoor neemt de fiets overduidelijk minder ruimte in. Het systeem werkt heel eenvoudig en kan meerdere fietsen naast elkaar ophangen. Zo is het schuurtje niet alleen ruimer in gebruik, maar daarnaast geeft het een heerlijk opgeruimde aanblik.

HOE WERKT DE WHEELYLIFT?

Bekijk meer van onze instructie en informatie video’s op youtube!

De werking van deze fietslift is simpel. U tilt uw voorwiel een stukje op, waardoor u het wiel aan de haak kunt hangen. Door de hefarm omlaag te drukken, hoort u vervolgens een klik. De fietstakel tilt uw fiets op. U begeleidt hierbij de fiets door deze onder het zadel en bij het stuur vast te houden. Zodra de fiets in de wielgoot staat, staat uw fiets veilig in het rek. Of beter gezegd: hangt hij aan het rek, waardoor het minder ruimte opeist. De fiets weer van het rek halen is net zo makkelijk. Opnieuw pakt u de fiets bij het stuur en zadel vast. Door de fiets van de muur af te trekken, komt de arm in beweging en zal de fiets weer netjes naar de grond begeleiden. Nadat de klik weer geklonken heeft, is de fiets beneden en kunt u uw fiets weer meenemen.

EEN FIETS OPHANGSYSTEEM VOOR ELKE RUIMTE

In een kleine ruimte is de Wheelylift een uitkomst, maar natuurlijk is dit systeem ook te gebruiken in bijvoorbeeld een fietsenzaak. Zo kunt u aan een pilaar ook dit ophangsysteem gebruiken en zo zeer veel fietsen ophangen. Misschien heeft u wel een plekje wat nu niet gebruikt wordt, maar door deze fietsenlift toch in gebruik genomen kan worden als fietsenstalling. Doordat de hoek van de lift aan te passen is, kunt u de voor u meest geschikte ophanging kiezen. Voor iedere ruimte is de Wheelylift een uitkomst!