Fietsparkeren? bespaar 40% ruimte met de Wheelylift

We leven in een tijd waar ruimte steeds schaarser lijkt te worden. Dit heeft te maken met dat steeds meer mensen op dezelfde plek willen wonen in bijvoorbeeld een grote bruisende stad. Het nadeel is dat er steeds minder ruimte beschikbaar is voor bepaalde zaken. Autoparkeren is bijvoorbeeld al lang een groot probleem maar fietsparkeren begint ook lastig te worden en er begint een grote behoefte te komen aan een fietsparkeersysteem. In een grote stad zoals Amsterdam in Nederland zijn er ontelbaar veel fietsen en die moeten ook opgeborgen kunnen worden. Een mogelijkheid is je fiets buiten zetten maar als je een mooie, dure fiets hebt doe je dit liever niet. Gelukkig zijn hier tegenwoordig goede oplossingen voor zoals de Wheelylift.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

Innovatief fietsparkeersysteem

De Wheelylift is een innovatief en nieuw fietsparkeersysteem die het mogelijk maakt je fiets verticaal te parkeren, zonder enige krachtinspanning. We kennen allemaal wel de fietsrekken op een treinstation waar het lastig is om je fiets op de bovenste verdieping te krijgen maar met deze uitvinding is dit een erg gemakkelijke klus geworden die thuis of op een andere plek te bevestigen is (bijvoorbeeld een gedeelde fietsenstalling). Fietsparkeren op deze manier gaat door middel van je voorwiel aan een wieltje te hangen. Vervolgens trek je de fiets terug en rol je door een innovatief zwenkbaar mechanisme je fiets naar voren en omhoog zodat deze in een verticale positie is komen te hangen. Hierna neemt de fiets nog maar een fractie van de ruimte in als daarvoor. Door een gasveer in het systeem kost dit geen enkele moeite.

 

Toepassing van het fietsparkeersysteem

Fietsparkeren met dit systeem is van toepassing op elke soort fiets. Of je nou een grote zware stadsfiets hebt of een lichte racefiets zal je hem kwijt kunnen in dit systeem. Er zijn verschillende systemen te krijgen die allemaal een andere laadkracht hebben. Zo zijn er ook verschillende gasveren te krijgen die stuk voor stuk makkelijk te monteren zijn door het systeem op een eenvoudige manier uit elkaar te halen. Wat ook een erg interessant is, is dat dit systeem zo goed als geen onderhoud nodig heeft en je er bijna geen omkijken naar hebt.

Extra informatie

Ga voor extra informatie naar www.wheelylift.com. Je kunt hier elk systeem en de specificaties rustig bekijken, ook is er een erg informatieve video aanwezig. Via een bestelformulier op de website is het ook mogelijk voor particulieren een fietsparkeersysteem te bestellen. Navigeer naar de website voor nog veel meer informatie en contact mogelijkheden.