Het kan een uitdaging zijn om een plaats te vinden om uw fiets te stallen, vooral als u een klein huis hebt of in een appartement woont. Dat is waar ons Wheelylift fiets lift systeem van pas komt. Met ons gebruiksvriendelijke systeem kun je je fiets eenvoudig verticaal ophangen en neem je zo min mogelijk ruimte in beslag.

Hoe kunt u uw fiets verticaal ophangen met ons ophangsysteem

U kunt uw fiets gemakkelijk verticaal ophangen met ons fietsophangsysteem. De Wheelylift is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk fietsophangsysteem , ontworpen om uw fiets zo gemakkelijk mogelijk in verticale positie te hangen.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

Duurzaam

Wheelylift.nl is een webshop die fietsophangsystemen verkoopt. Deze systemen zijn erg duurzaam en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zijn de systemen van Wheelylift.nl betaalbaar en eenvoudig te monteren.

Beschermt uw fiets

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Wheelylift.com om uw fiets te stallen is dat het uw fiets beschermt tegen eventuele schade. Ons systeem is ontworpen om uw fiets in perfecte staat te houden, zodat u er zeker van kunt zijn dat er goed voor uw investering wordt gezorgd. Niet alleen beschermt ons systeem uw fiets, maar het is ook ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. U kunt uw fiets zonder problemen snel en gemakkelijk op het systeem monteren, en dankzij ons intuïtieve ontwerp is er geen gereedschap of hulp nodig. We bieden ook een reeks verschillende stallingsoplossingen, zodat u de perfecte optie voor uw behoeften kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar een kortetermijn- of langetermijnstalling, wij hebben het voor u geregeld.

Betaalbaar

Een van de grootste voordelen van het gebruik van Wheelylift.com voor het stallen van uw fiets is de betaalbaarheid van ons product. Wij begrijpen dat niet iedereen het zich kan veroorloven om een speciale ruimte in huis te hebben om de fiets te stallen. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat zowel praktisch als betaalbaar is. Bovendien is ons product gemakkelijk te gebruiken en kan het in elk huis worden geïnstalleerd zonder dat er gereedschap of schroeven aan te pas komen. Dit maakt het de perfecte oplossing voor iedereen die zijn fiets veilig wil stallen. Wij bieden verschillende betaalopties, zodat u het betaalplan kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Wij bieden ook gratis verzending op alle bestellingen van meer dan € 50, zodat u uw fietsopbergsysteem kunt krijgen zonder de bank te hoeven breken.

Stijlvol

Het is niet alleen functioneel, maar ons Wheelylift-systeem is ook ongelooflijk stijlvol. We weten dat veel mensen ervoor kiezen hun fiets niet in huis te stallen omdat ze niet de juiste opbergoplossing hebben, en daar willen wij verandering in brengen. Wij hebben er alles aan gedaan om een systeem te maken dat niet alleen praktisch is, maar ook esthetisch oogt. Dus of je nu op zoek bent naar iets om je fiets in te verstoppen of om hem te laten zien als een kunstwerk, bij Wheelylift ben je aan het juiste adres.

Conclusie:

Het Wheelylift systeem maakt het gemakkelijk om uw fiets in verticale positie te brengen. Ons systeem is ontworpen om het ophangen van uw fiets zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u op zoek bent naar een makkelijke manier om uw fiets op te hangen, dan is het Wheelylift systeem de perfecte oplossing.