Op zoek naar een fietstakel? bespaar 40% ruimte met de Wheelylift

Heeft u meer spullen dan ruimte in uw schuur? Bent u op zoek naar een oplossing om meer plaats te creëren? De fietstakel Wheelylift is de uitvinding om fietsen een stuk efficiënter op te bergen. Door de fietsen verticaal op te hangen aan dit systeem ontstaat er in een keer meer ruimte voor de rest van uw spullen.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk fiets opbergsysteem

De Wheelylift is een Nederlandse uitvinding die niet alleen betaalbaar is, maar ook gebruiksvriendelijk. Er is weinig krachtinspanning nodig om een fiets op te hangen. Het tilmechanisme van de lift wordt geactiveerd zodra u het voorwiel van de fiets aan de haak heeft gehangen. De fiets zal omhoog getild worden door de takel en u begeleidt de fiets zonder enige moeite. Zodra het achterwiel in de daarvoor bestemde wielgoot terechtkomt is de klus geklaard. De fiets staat dan vast en de lift kan naar links of rechts worden geduwd. Ook het uit de takel halen van de fiets is niet moeilijk. Door de fiets vast te pakken aan het stuur en zadel en deze van de muur af te trekken, beweegt de arm van de lift uw fiets in een soepele beweging naar beneden. Als de hefarm beneden is zal er een klik hoorbaar zijn. Dat is het teken dat het tilmechanisme gespannen is voor wanneer u de fiets weer wilt ophangen. Door de zwenkbaarheid van het mechanisme van de lift kunt u zelfs uw fiets stallen in bijvoorbeeld een smalle gang. De fiets kan zonder moeite tegen de muur aangedraaid worden en zal daardoor de doorgang niet blokkeren. Het is ook mogelijk om de lift vast te hangen. Als u bijvoorbeeld de fiets in de hoek van de schuur wilt stallen is het niet noodzakelijk dat het mechanisme kan draaien of schuiven.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

De wheelylift is gemaakt voor iedere type fiets

De lift is geschikt voor elke fiets. Of het nu gaat om een mountainbike, een elektrische fiets of een zware bakfiets, het maakt niets uit. Alle soorten fietsen kunnen met de fietstakel worden opgeborgen. Wanneer de lift op de juiste wijze gebruikt wordt, zal er geen schade aan uw fiets optreden.

Een duurzaam product

Doordat er geen elektrische hulpbronnen worden gebruikt is de Wheelylift een duurzaam product. Wij vinden het belangrijk dat het milieu zo min mogelijk wordt belast en gebruiken enkel duurzame onderdelen. In het gehele maakproces van onze fietstakels wordt rekening gehouden met het milieu.

De fietstakel is er voor particulier en zakelijk gebruik. Om de fietstakel te kunnen monteren is een hoogte nodig van 210 cm. Vanaf de vloer is de hoogte voor montage 61 cm. Wanneer u meerdere liften naast elkaar wilt monteren is een tussenruimte van 40 cm nodig. Er kan 10 cm ruimte worden gewonnen door de liften van hoogte te laten verspringen. De eerste lift hangt u dan op 61 cm hoogte, de tweede op 71 cm, de derde op 61 cm en zo verder. Het gebruik van de lift kan tot 60 procent aan ruimtebesparing opleveren.

Heeft u na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.