Fietsen zijn een geweldige manier om je te verplaatsen, maar ze kunnen ook lastig op te bergen zijn als je ze niet gebruikt. Veel mensen laten ze gewoon op straat of in een park staan, waar ze gemakkelijk gestolen of beschadigd kunnen worden.

Als u uw fiets veilig wilt opbergen, hebben wij de perfecte oplossing: onze Wheelylift fiets ophang systeem. Dit eenvoudige maar doeltreffende systeem hangt uw fiets aan het plafond en maakt zo kostbare vloerruimte vrij in uw garage of schuur.

In dit bericht vertellen we je alles wat je moet weten over onze Wheelylift-fietshanger.

Maak kennis met de Wheelylift: de eenvoudige manier om je fiets in de garage te stallen Heb je geen ruimte of geen mogelijkheid om je fiets in de woning te stallen? Dan is de Wheelylift de oplossing voor jou! Met onze eenvoudige fiets lift systeem is het makkelijk om je fiets verticaal op te bergen. Hierdoor heb je veel meer ruimte in je garage om andere spullen op te bergen. Daarnaast is ons systeem ook nog eens veilig in gebruik, waardoor je geen last meer hebt van beschadigingen aan je fiets.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

Hoe werkt de Wheelylift

De Wheelylift is een handig en eenvoudig te gebruiken fietsophangsysteem. Hieronder leggen we uit hoe het werkt. Het basisprincipe is dat je je fiets aan een takel bevestigt, waarna je deze omhoog trekt totdat hij in een verticale positie is. Je kunt de Wheelylift door zijn wieltjes laten rollen, of hem verplaatsen door hem te dragen. Wanneer je je fiets in de garage wilt opbergen, bevestig je deze aan de Wheelylift en trek je hem omhoog. De Wheelylift zorgt ervoor dat je fiets veilig opgehangen is en blijft hangen, ook als er een storm of orkaan losbarst.

Waarom de Wheelylift de beste manier is om uw fiets in de garage te stallen

Er zijn een paar redenen waarom de Wheelylift de beste manier is om je fiets in de garage te stallen. Eerst en vooral is hij ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is uw fiets in de houder te tillen en hem vast te zetten aan de takel. Ten tweede biedt de Wheelylift plaats aan bijna elk type fiets, van racefietsen tot mountainbikes tot kinderfietsen. Bovendien heeft de Wheelylift een gewicht capaciteit tot 35 kilo, dus zelfs de zwaarste fietsen kunnen veilig worden gestald. Tot slot is onze fietslift gemaakt van hoogwaardige materialen en is hij gebouwd om lang mee te gaan. Hij is ontworpen om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te doorstaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw fiets altijd veilig en beschermd is.

Hoe installeert u de Wheelylift

De Wheelylift is heel eenvoudig te installeren en kan zowel links als rechts geplaatst worden. Het enige wat u nodig heeft is de juiste houder voor uw muur. Als deze geïnstalleerd is, bevestigt u de Wheelylift gemakkelijk met behulp van de meegeleverde bevestigingsmateriaal. De Wheelylift is een eenvoudig te gebruiken fietslift systeem, speciaal ontworpen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken uw fiets in verticale positie te brengen. Met ons hefsysteem kunt u uw fiets gemakkelijk in de garage stallen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de ruimte.

Extra informatie

Ga voor extra informatie naar www.wheelylift.com. Je kunt hier elk systeem en de specificaties rustig bekijken, ook is er een erg informatieve video aanwezig. Via een bestelformulier op de website is het ook mogelijk voor particulieren een fietsparkeersysteem te bestellen. Navigeer naar de website voor nog veel meer informatie en contact mogelijkheden.