Fietsen opbergen in de schuur is soms een vak apart. Alle fietsen staan in de schuur, en u moet achter een hele rij aan fietsen iets pakken. Eerst alle fietsen verplaatsen voordat u bij de doos kan die u nodig heeft is ontzettend onhandig. U wil meteen bij de doos kunnen. Bij Wheelylift hebben we daar een oplossing voor, een ophangsysteem voor in uw schuur. Met de fietslift van Wheelylift bespaart u veel ruimte in uw schuur om dingen op te bergen of om extra loopruimte te creëren. Door de fietslift van Wheelylift aan de muur te bevestigen kunt u uw fiets verticaal aan de muur hangen. En dus in de hoogte uw fiets opbergen in de schuur in plaats van in de lengte.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

Het ophangsysteem van Wheelylift bespaart minimaal 40% van uw ruimte, Hierdoor is de Wheelylift ideaa om fietsen op te bergen in de schuur. De Wheelylift wordt bevestigd aan de muur en u kan uw voorband van uw fiets vervolgens om de oranje knop hangen, dan is het een kwestie van een lichte trek aan uw zadel en uw fiets hangt verticaal aan de muur.

Bij Wheelylift zijn er vier soorten fietsliften te verkrijgen, beginnend bij de fietslift voor en lichtere fietsen. Voor een fiets tussen de 1 en 12 kilogram is er de 0112, meestal zijn de fietsen die in deze categorie vallen kinderfietsen of andere lichte fietsen zoals racefietsen of mountainbikes. Door de gasveer van slechts 500 Newton zijn de fietsen tussen de 1 en 12 kilogram gemakkelijk omhoog en omlaag te krijgen.

Naast de 0112 is er ook een Wheelylift type voor de iets zwaardere fietsen, namelijk voor de fietsen tussen de 12 en 24 kilogram, dit zijn over het algemeen de standaard fietsen. Hiervoor hebben we het type 1224, dit model werkt met een iets zwaardere gasveer, namelijk één van 800 Newton. Een derde model fietslift die wij verkopen is een ophangsysteem voor de waardere fietsen, dit zijn met name de elektrische fietsen. Door de accu die dit met zich meedraagt valt een elektrische fiets vaak in deze categorie. Dit model is voor fietsen tussen 18 en 35 kilogram en heet dat ook de 1835, Deze fietslift gebruikt ook een zwaardere gasveer. Met een gasveer van 1100 Newton krijgt dit model ook de elektrische fietsen gemakkelijk omhoog en omlaag.

Het laatste model dat bij Wheelylift wordt verkocht is een model dat vrij recentelijk is uitgebracht. Het gaat hier om de 0135, een model dat wordt gebruikt voor elke fiets. Van kinderfietsen of racefietsen tot zware elektrische fietsen, ofwel voor elke gewichtscategorie. Het verschil tussen de andere modellen en dit model zit hem niet in de gasveer. Dit model gebruikt een standaard gasveer van 800 Newton, echter zit er in dit model een magneetsysteem. Door de magneet in het systeem kan het op een lichtere gasveer toch ook de zwaardere fietsen omhoog houden.

Omdat de fiets verticaal aan de muur komt te hangen is het wel zo dat het plafond een minimale hoogte moet hebben om de Wheelylift te kunnen gebruiken. De minimale hoogte om een Wheelylift te kunnen gebruikt bedraagt 210 centimeter, mocht uw plafond 210 centimeter hoog zijn, dan is de Wheelylift de perfecte oplossing om ruimte te besparen in uw schuur. Dit maakt de wheelylift de ideale tool voor het fietsen opbergen in de schuur.