De Wheelylift, het ideale fiets ophangsysteem.

De Wheelylift is een Nederlandse uitvinding en is ideaal voor mensen die een fiets bezitten. Het stallen van fietsen kan veel ruimte innemen maar met deze lift voor fietsen niet meer! Deze lift voor fietsen is uniek, simpel en ruimtebesparend. maar hoe bespaart u ruimte met deze lift? Dat is heel simpel, met de lift kunt u verticaal uw fiets ophangen in plaats van op de grond laten staan. De ruimtebesparing loopt wel op tot 40% als u verticaal de fiets ophangt.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

De wheelylift is een eenvoudig en duurzaam fiets ophangsysteem

De lift is eenvoudig in gebruik te nemen. Bij de aanschaf van een lift krijgt u uiteraard een duidelijke handleiding, daar staat precies in hoe u de fiets kan ophangen in het unieke fiets ophangsysteem. De lift is uniek door verschillende kenmerken. Uiteraard is het zeer ruimtebesparend. Daarnaast is het geschikt voor elke fiets. Of het nou gaat om een lichte fiets of een zware fiets. In de lift kunt u zelfs elektrische fietsen of bakfietsen zonder moeite ophangen.

Zonder enige krachtsinspanning schuin fietsparkeren

Ook kost het stallen van uw fiets met de lift geen enkele krachtspanning. De fiets ophangsystemen werken met tilmechanismen die worden geactiveerd zodra het wiel op de haak is gehangen. Zo kunt u eenvoudig uw fiets ophangen. De lift is gebouwd met een strak design waardoor het ook makkelijk is om te onderhouden. Ook is de lift heel erg duurzaam. De lift wordt uitsluitend met duurzame materialen gemaakt. Tijdens het proces van het maken van de lift wordt rekening gehouden met minder milieubelastende maatregelen omtrent arbeidsomstandigheden, inkoop, logistiek, opslag en dergelijke.

Wat ook heel handig is, is dat u de lift kunt gebruiken in een kleine ruimte zoals de gang. De lift tilt de fiets makkelijk voor u op, zonder dat uw fiets schade oploopt en zo hangt uw fiets dan netjes aan de wand van uw gang. Dat zorgt ervoor dat de gang niet wordt geblokkeerd en zo kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte.

De lift is beschikbaar voor de particuliere en de zakelijke markt. Uiteraard zijn de fiets ophangsystemen voor de particuliere als de zakelijke markt allemaal even effectief. Zo kunt u, als u bijvoorbeeld een werkgever bent, uw werknemers aanmoedigen om met de fiets naar werk te komen door het aanbieden van meer opslagruimtes voor de fietsen.

Deze fietslift kan het voor u mogelijk maken.

Bent u in het bezit van een fiets? En wilt u ook een handige systeem om uw fiets op te bergen? Kijk dan vooral verder op onze website of koop de Wheelylift direct in onze webshop.