Fiets opbergen, maar teveel fietsen in de schuur? Meer ruimte overhouden om eenvoudig bij je fiets kunnen? Dat kan! De Wheelylift is dé oplossing voor uw probleem. Bij Wheelylift maken wij fietsophangsystemen voor alle fietsen, van kinderfiets tot elektrische fiets tot racefiets. De fietslift van Wheelylift is ontzettend makkelijk in gebruik en bespaart erg veel ruimte. Ons ophangsysteem moet in de meeste gevallen aan de muur worden bevestigd, dan kan de fiets in een oranje knop worden gehangen en met een simpele trek aan het zadel aan de muur worden bevestigd. Door dit simpele gebruik is Wheelylift uniek in zijn soort en bespaart het zeker 40% van uw ruimte. Dit is ideaal om ruimte te besparen in uw schuur of garage. Met de bespaarde ruimte kunt u extra opbergruimte creëren of extra loopruimte.

Particulier

Wheelylift voor de particuliere markt.

De Wheelylift is een fietslift om uw fiets op te bergen. De Wheelylift is daarin uniek, simpel en ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Interesse in de mogelijkheden? Lees hier meer.

Wheelylift Particulier

Shop

Wheelylift shop.

Wilt u direct weten welke types er zijn en direct kopen? Klik dan op de knop onderaan om meteen door te gaan naar de shop. De Wheelylift is zo besteld en is binnen een paar werkdagen bij u thuis bezorgt. Heeft u andere vragen?

Wheelylift Shop

Zakelijk

Wheelylift voor de zakelijke markt.

Het idee achter de Wheelylift fietsliften is eigenlijk heel simpel. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee u fietsen van meer dan 10 kilo op kan hangen, en waarbij veel ruimte wordt bespaard. Het bleek te werken: u kunt hiermee 40 tot 60% ruimte besparen. Wheelylift is  met vele projecten erg actief op de zakelijke markt.

Wheelylift Zakelijk

Fiets opbergen

Bij Wheelylift verkopen we 4 modellen fietsliften, het eerste model is de 0112 een model voor het opbergen van lichte fietsen. Fietsen van 1 tot 12 kilogram zijn gepast voor het model 0112, deze fietslift wordt gebruik voor lichte fietsen zoals kinderfietsen en bijvoorbeeld mountainbikes. Het verschil tussen de modellen is vaak de gasveer, dit model maakt gebruik van een gasveer van 800 Newton. Een ander model voor iets zwaardere fietsen is de 1224, deze wordt gebruikt voor fietsen van 12 tot 24 kilogram. Over het algemeen zijn de “normale” fietsen tussen de 12 en 24 kilogram en hiervoor hebben wij de 1224. Nog een model is de 1835, dit ophangsysteem is voor fietsen tussen de 18 en 35 kilogram, dit parkeersysteem maakt gebruik van een gasveer van 1100 Newton. Dit model wordt over het algemeen gebruikt voor elektrische fietsen die door de accu wat zwaarder wegen dan de meeste fietsen. Er is nog een model fietslift, dit model is geschikt voor elke gewichtsklasse fiets. De 0135, op dit model passen kinderfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, racefietsen in principe elke fiets. Dit fietsparkeersysteem is zo uniek in zijn soort, dit komt door een magneetsysteem die in het systeem is verwerkt. Met het magneetsysteem kan een zwaardere fiets zoals een elektrische fiets toch blijven hangen met een standaard gasveer van 800 Newton.

Uw fiets opbergen met de Wheelylift zal tot 40% ruimte besparen. Daardoor kunt u meer loopruimte creëren of meer spullen kwijt in een kleinere ruimte. Dit komt doordat uw fiets verticaal wordt opgehangen aan de muur. Omdat de Wheelylift verticaal wordt geplaatst heeft u wel een minimale plafond hoogte nodig. Als uw plafond ten minste 210 centimeter hoog is, dan kunt u een Wheelylift plaatsen. U kunt nog meer ruimte besparen met de Wheelylift. Ons ophangsysteem is wendbaar, hierdoor kan de fietslift naar de muur toe worden gekanteld. Hierdoor hangt de Wheelylift eigenlijk nooit in de weg. De fietslift is niet alleen wendbaar als er geen fiets op hangt, maar ook met fiets aan de fietslift. Hierdoor kan je ook je fiets zelf naar de muur toe draaien op het moment dat deze is bevestigd aan het ophangsysteem. Dit maakt uw fiets opbergen een fluitje van een cent.